Menu Zobrazit více
+420 739 323 751    Po-Pá: 8:00–18:00 info@truhlikov.cz
0Nákupní košík
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Vážíme si vás i všech údajů, které nám svěříte. Řádně se o ně staráme podle zákona. Vaše osobní údaje nikomu neprodáváme ani je neposkytujeme třetím osobám s výjimkou přepravních společností, kterém vám doručují zásilku.

Pravidla ochrany osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost Truhlíkov s.r.o., která je provozovatelem eshopu Truhlikov.cz veškeré údaje, získané od zákazníků, užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Výjimku představují obchodní partneři, kteří doručují objednané zásilky. I těm jsou osobní údaje klientů Truhlikov.cz předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zásilky.

Truhlíkov s.r.o. s osobními údaji klientů Truhlikov.cz nakládá pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze. Takovouto žádost je možné odeslat na email info@truhlikov.cz

Proč používáme Cookies?

Cookies pomáhají k vašemu spokojenému nákupu našeho sortimentu, jednoduchému prohlížení webu a rychlejšímu vyhledání vašich oblíbených rostlin, truhlíků, květináčů, hnojiv, nářadí a dalšího sortimentu.

Prohlížeč si například zapamatuje vaše přihlašovací údaje a vy je při další návštěvě webu nemusíte znovu zadávat.

Rychleji se dostanete třeba k oblíbeným kytičkám na základě toho, co vás zaujalo při předchozí návštěvě na Truhlíkov.cz.

Nejdříve uvidíte to, co vás zajímá nejvíc, a v reklamě vám nabídneme speciální nabídky, které pro vás budou užitečné a nebudeme vás zbytečně oslovovat se sortimentem, který vás vůbec nezajímá.

Co jsou Cookies?

Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat jaký sortiment by vás mohl zajímat tím, že ukládají informace ve vašem prohlížeči. Nebojte se ale, že bychom vás nějak sledovali. Cookies nám neumožní vás identifikovat. Na jejich základě opravdu nevíme jak se jmenujete nebo kde bydlíte.

Cookies usnadní prohlížení webu

Právě proto, že nabídka našeho sortimentu je obrovská, ale potřeby našich klientů jsou leckdy specifické, chceme každému klientovi Truhlikov.cz maximálně usnadnit orientaci v nabídce našich několika tisíc produktů. A právě proto používáme cookies.

Zákaz cookies může omezit funkčnost webu

Přestože použití cookies má své nesporné výhody, samozřejmě vám dáváme možnost odmítnout jejich používání. Odmítnout lze snadno. Níže najdete prokliky s návodem na odmítnutí použití cookies u nejdůležitějších prohlížečů. Nicméně vás musíme v tuto chvíli upozornit, že odmítnutí použití cookies může v některých částech webu způsobit jeho nefunkčnost. Používáním webu bez zakázání používání cookies nám naopak dáváte souhlas s jejich využitím.

Chrome
Firefox 
Internet Explorer
Android

×
Zavřít

Tipy a triky

Přečíst článek

Naše tradiční vánoční dekorace jsou opět v prodeji

Vánoce mají být hlavně o klidu a příjemně stráveném čase s rodinou, proto je někdy dobré, nechat část práce s velkolepými přípravami na někom jiném. I letos pro Vás vymýšlíme a hlavně vlastnoručně vyrábíme tradiční kolekce vánočních dekorací jako jsou adventní věnce, vánoční truhlíky, věnce na dveře a další. Zjistěte více.

Přečíst článek

Nepodceňujte přípravu a sázejte cibuloviny na podzim

Příprava na jaro začíná už teď. Nastává totiž ideální čas na výsadbu sněženek, bledulí, krokusů, narcisů, tulipánů, modřenců, hyacintů – zkrátka všech jarních cibulovin. Neodkládejte ji: právě teď je výběr druhů a odrůd nejbohatší.

Přečíst článek

Cibuloviny a jejich sázení na jaře

Veselé barevné květy potěší oko, zaženou deprese a pomůžou dobít ztracenou energii. Zvlášť v zimě. A tak sotva jsme v bytech zametli stopy po Vánocích, už se obklopujeme rychlenými cibulovinami, abychom jaru vzkázali, jak moc se na něj těšíme.

Přečíst článek

Ideální čas pro sázení jahod? Právě teď.

Čím dřív letos vysadíte jahodníky, tím víc jahod příští rok sklidíte. Jinak řečeno: v srpnu a září je ideální doba na založení jahodového záhonu. Pokud máte dost místa, zkombinujte na něm jednu ranou, jednu pozdní a jednu stáleplodící odrůdu. A pak vaše jahodová sezona potrvá i několik měsíců.

Přečíst článek

Bylinky a jejich pěstování v truhlíku

Pro bylinky si nemusíte chodit jen do obchodu, každá správná hospodyňka a kuchařka by je měla mít doma – buď na zahradě, nebo třeba za oknem v květináči. Které bylinky to snesou nejlíp a které se proto vyplatí pěstovat i v bytě?

Přečíst článek

Ruční nářadí pro jarní péči o zahrádku

Budujete zahrádku? Pak jistě také doplňujete svou sadu nářadí a postupně zjišťujete, že vám ještě chybí to, čí ono. Pořiďte si sadu ručního nářadí, bez které to na zahradě prostě nejde.

Přečíst článek

Předpěstování zeleniny

Předpěstování zeleniny s sebou nese více starostí a práci navíc než výsev do volné půdy. Na druhou stranu si budeme moci dříve pochutnat na výpěstcích z vlastní zahrádky a to za trochu námahy stojí.

Přečíst článek

Trvalky

Aniž bychom si to uvědomovali, na svých zahradách, v parcích i jinde se velmi často setkáváme s rostlinami, které svá místa pevně hájí dokonce již desítky let. Je jich opravdu mnoho a některé patří k těm známým, některé jsou méně obvyklé.

Přečíst článek

Okrasné stromy a keře

Okrasné listnaté stromy vysazujeme do zahrad, aby nás těšily svou krásou květů, zajímavým olistěním anebo pěkně zbarvenými podzimními plody. Zkrátka, aby v průběhu celého roku poutaly pozornost. S tím ohledem je rovněž do zahrad vybíráme.

Přečíst článek

Letničky do truhlíků

Zcela jistě k nejoblíbenějším letním truhlíkovým květinám patří petúnie a surfinie. Podívejme se tedy na ně z blízka a povězme si, které se pro výsadbu do truhlíků lépe hodí.

Přečíst článek

Pěstování růží

Možná, že zrovna přemýšlíte, jak to, že ani loni jste se nedočkali svých vlastních rozkvetlých růží. Protože nejste sami, které to trápí, připravili jsme pro vás seznam 5 nejčastějších chyb, kterých se při pěstování růží lidé dopouštějí.

Přečíst článek

Živé ploty

Živé ploty představují jeden ze stěžejních prvků na zahradě. Potřebujeme clonit pohledy zvenčí, vytvořit jednotné zelené pozadí pro barevné výsadby, nízký zelený lem či naopak rozehrát několikametrovou plejádu květů v jedné či více barvách? Potom jsou tady živé ploty se všemi svými nespornými klady.

Přečíst článek

Pěstování zeleniny v truhlíku

Zcela snadné a zajímavé pěstování zeleniny nabízejí balkony a květinové truhlíky. Nejlépe si pochutnáme vždy na čerstvé zelenině a dvojnásob na té vlastnoručně vypěstované.

poukaz

Výdejní místo

Truhlíkov.cz, Mělnická 424, 250 65 Líbeznice

Otevírací doba: Po-Ne: 8:00–18:00

Zobrazit kontakty
Štěpán Šmerda
majitel Truhlíkov.cz

Přihlášení

×

Zapomenuté heslo

×

V případě, že neznáte své heslo, zadejte prosím váš e-mail, který jste uvedli při registraci. Během několika okamžiků vám dorazí zpráva s pokyny pro obnovu hesla.

Registrace

×

Přihlašovací údaje

Fakturační údaje

×