Menu Menu
Košík: 0
+420 739 323 751    Po-Pá: 8:00–17:00  info@truhlikov.cz
0Nákupní košík
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Vážíme si vás i všech údajů, které nám svěříte. Řádně se o ně staráme podle zákona. Vaše osobní údaje nikomu neprodáváme ani je neposkytujeme třetím osobám s výjimkou přepravních společností, kterém vám doručují zásilku.

Pravidla ochrany osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost Truhlíkov s.r.o., která je provozovatelem eshopu Truhlikov.cz veškeré údaje, získané od zákazníků, užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Výjimku představují obchodní partneři, kteří doručují objednané zásilky. I těm jsou osobní údaje klientů Truhlikov.cz předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zásilky.

Truhlíkov s.r.o. s osobními údaji klientů Truhlikov.cz nakládá pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze. Takovouto žádost je možné odeslat na email info@truhlikov.cz

Proč používáme Cookies?

Cookies pomáhají k vašemu spokojenému nákupu našeho sortimentu, jednoduchému prohlížení webu a rychlejšímu vyhledání vašich oblíbených rostlin, truhlíků, květináčů, hnojiv, nářadí a dalšího sortimentu.

Prohlížeč si například zapamatuje vaše přihlašovací údaje a vy je při další návštěvě webu nemusíte znovu zadávat.

Rychleji se dostanete třeba k oblíbeným kytičkám na základě toho, co vás zaujalo při předchozí návštěvě na Truhlíkov.cz.

Nejdříve uvidíte to, co vás zajímá nejvíc, a v reklamě vám nabídneme speciální nabídky, které pro vás budou užitečné a nebudeme vás zbytečně oslovovat se sortimentem, který vás vůbec nezajímá.

Co jsou Cookies?

Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat jaký sortiment by vás mohl zajímat tím, že ukládají informace ve vašem prohlížeči. Nebojte se ale, že bychom vás nějak sledovali. Cookies nám neumožní vás identifikovat. Na jejich základě opravdu nevíme jak se jmenujete nebo kde bydlíte.

Cookies usnadní prohlížení webu

Právě proto, že nabídka našeho sortimentu je obrovská, ale potřeby našich klientů jsou leckdy specifické, chceme každému klientovi Truhlikov.cz maximálně usnadnit orientaci v nabídce našich několika tisíc produktů. A právě proto používáme cookies.

Zákaz cookies může omezit funkčnost webu

Přestože použití cookies má své nesporné výhody, samozřejmě vám dáváme možnost odmítnout jejich používání. Odmítnout lze snadno. Níže najdete prokliky s návodem na odmítnutí použití cookies u nejdůležitějších prohlížečů. Nicméně vás musíme v tuto chvíli upozornit, že odmítnutí použití cookies může v některých částech webu způsobit jeho nefunkčnost. Používáním webu bez zakázání používání cookies nám naopak dáváte souhlas s jejich využitím.

Chrome
Firefox 
Internet Explorer
Android

Získejte výhody a všechny informace jako náš registrovaný zákazník!
REGISTROVAT SE

Tipy a triky

Přečíst článek

Jarní osázené truhlíky z Truhlíkova

Líbí se Vám Truhlíky plné nádherných květů a barev? Stačí jeden klik a mohou být Vaše. Nabízíme jedinečné řešení, jak získat originálně osázené truhlíky, které budou dělat parádu. Užijte si rozkvetlý balkon či terasu s našimi truhlíky. Ušetříme Vám práci, starosti a hlavně čas.

Přečíst článek

Bylinky mám, teď můžeme začít vařit!

Léto je obdobím grilování a letního stolování. Zároveň je to doba, kdy jsou bylinky v plné síle a ještě než vykvetou, je obsah aromatických látek v zelených částech největší. Nezapomeňte je proto co nejvíce využívat při přípravě klasických i speciálních bylinkových receptů.

Přečíst článek

Opory rostlin, loubí a altány

Zahradní treláže a loubí jsou funkční a současně okrasné prvky; slouží jako podpěry rostlin i dekorace. Treláž i loubí jako architektonické prvky představují důležitou součást zahrady, navíc by měly mít svým vzhledem přímou stylovou návaznost na dům.

Přečíst článek

Královna vaší zahrady - Růže Kordes

Mezi nejkrásnější růže světa patří bezesporu růže KORDES. Šlechtitelská firma KORDES působí na trhu již více než 120 let. Díky mnohaletým zkušenostem, inovacím a pečlivosti se v této firmě zrodilo mnoho odrůd krásných růží, dnes jich je více než 500.

Přečíst článek

Najděte si svůj důvod pro bylinkovou zahrádku

Bylinky se čím dál více objevují v zahradách i domácnostech. I když se jedná o rostliny s historií, mnozí z nás k nim nalezli cestu až v posledních letech, kdy jejich obliba neuvěřitelně stoupá. Není se čemu divit. Bylinky jsou léčivé rostliny s širokým využitím. Jejich použití je snadné a mají příznivý vliv na naše zdraví.

Přečíst článek

Bylinky a jejich pěstování v truhlíku

Pro bylinky si nemusíte chodit jen do obchodu, každá správná hospodyňka a kuchařka by je měla mít doma – buď na zahradě, nebo třeba za oknem v květináči. Které bylinky to snesou nejlíp a které se proto vyplatí pěstovat i v bytě?

Přečíst článek

Ruční nářadí pro jarní péči o zahrádku

Budujete zahrádku? Pak jistě také doplňujete svou sadu nářadí a postupně zjišťujete, že vám ještě chybí to, čí ono. Pořiďte si sadu ručního nářadí, bez které to na zahradě prostě nejde.

Přečíst článek

Okrasné stromy a keře

Okrasné listnaté stromy vysazujeme do zahrad, aby nás těšily svou krásou květů, zajímavým olistěním anebo pěkně zbarvenými podzimními plody. Zkrátka, aby v průběhu celého roku poutaly pozornost. S tím ohledem je rovněž do zahrad vybíráme.

Přečíst článek

Ovocné stromky a keře

K tomu, abychom si vypěstovali vlastní ovoce, nepotřebujeme nutně ovocný sad. Stačí nám na to prosluněná terasa anebo balkón, kontejner nebo velký květináč, substrát, hotový roubovanec ovocného stromu vlastního výběru na podnoži od ověřeného pěstitele.

Přečíst článek

Nezavrhujte umělé květiny

Nádherné a pestré vazby z živých květin se zvláště v zimních měsících výrazně prodraží. A přitom adekvátní alternativu si může dopřát každý.

Přečíst článek

Pěstování růží

Možná, že zrovna přemýšlíte, jak to, že ani loni jste se nedočkali svých vlastních rozkvetlých růží. Protože nejste sami, které to trápí, připravili jsme pro vás seznam 5 nejčastějších chyb, kterých se při pěstování růží lidé dopouštějí.

Přečíst článek

Živé ploty

Živé ploty představují jeden ze stěžejních prvků na zahradě. Potřebujeme clonit pohledy zvenčí, vytvořit jednotné zelené pozadí pro barevné výsadby, nízký zelený lem či naopak rozehrát několikametrovou plejádu květů v jedné či více barvách? Potom jsou tady živé ploty se všemi svými nespornými klady.

Truhlíkov.cz
poukaz

Výdejní místo

Truhlíkov s.r.o., Mělnická 424, Líbeznice, PSČ 250 65

Otevírací doba: Po-Ne: 8:00–18:00

Zobrazit kontakty
Štěpán Šmerda
majitel Truhlíkov.cz

Přihlášení

×

Zapomenuté heslo

×

V případě, že neznáte své heslo, zadejte prosím váš e-mail, který jste uvedli při registraci. Během několika okamžiků vám dorazí zpráva s pokyny pro obnovu hesla.

Registrace

×

Přihlašovací údaje

Dodací (Fakturační údaje)

Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely provádění pokročilých marketingových aktivit přesahujících náš oprávněný zájem. Váš souhlas je plně dobrovolný, platí na dobu určitou a můžete jej kdykoliv odvolat.

Podrobnější informace ke zpracování osobních údajů naleznete ZDE.

×