Menu Menu Zobrazit více
+420 739 323 751    Po-Pá: 8:00–18:00 info@truhlikov.cz
0Nákupní košík
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Vážíme si vás i všech údajů, které nám svěříte. Řádně se o ně staráme podle zákona. Vaše osobní údaje nikomu neprodáváme ani je neposkytujeme třetím osobám s výjimkou přepravních společností, kterém vám doručují zásilku.

Pravidla ochrany osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost Truhlíkov s.r.o., která je provozovatelem eshopu Truhlikov.cz veškeré údaje, získané od zákazníků, užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Výjimku představují obchodní partneři, kteří doručují objednané zásilky. I těm jsou osobní údaje klientů Truhlikov.cz předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zásilky.

Truhlíkov s.r.o. s osobními údaji klientů Truhlikov.cz nakládá pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze. Takovouto žádost je možné odeslat na email info@truhlikov.cz

Proč používáme Cookies?

Cookies pomáhají k vašemu spokojenému nákupu našeho sortimentu, jednoduchému prohlížení webu a rychlejšímu vyhledání vašich oblíbených rostlin, truhlíků, květináčů, hnojiv, nářadí a dalšího sortimentu.

Prohlížeč si například zapamatuje vaše přihlašovací údaje a vy je při další návštěvě webu nemusíte znovu zadávat.

Rychleji se dostanete třeba k oblíbeným kytičkám na základě toho, co vás zaujalo při předchozí návštěvě na Truhlíkov.cz.

Nejdříve uvidíte to, co vás zajímá nejvíc, a v reklamě vám nabídneme speciální nabídky, které pro vás budou užitečné a nebudeme vás zbytečně oslovovat se sortimentem, který vás vůbec nezajímá.

Co jsou Cookies?

Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat jaký sortiment by vás mohl zajímat tím, že ukládají informace ve vašem prohlížeči. Nebojte se ale, že bychom vás nějak sledovali. Cookies nám neumožní vás identifikovat. Na jejich základě opravdu nevíme jak se jmenujete nebo kde bydlíte.

Cookies usnadní prohlížení webu

Právě proto, že nabídka našeho sortimentu je obrovská, ale potřeby našich klientů jsou leckdy specifické, chceme každému klientovi Truhlikov.cz maximálně usnadnit orientaci v nabídce našich několika tisíc produktů. A právě proto používáme cookies.

Zákaz cookies může omezit funkčnost webu

Přestože použití cookies má své nesporné výhody, samozřejmě vám dáváme možnost odmítnout jejich používání. Odmítnout lze snadno. Níže najdete prokliky s návodem na odmítnutí použití cookies u nejdůležitějších prohlížečů. Nicméně vás musíme v tuto chvíli upozornit, že odmítnutí použití cookies může v některých částech webu způsobit jeho nefunkčnost. Používáním webu bez zakázání používání cookies nám naopak dáváte souhlas s jejich využitím.

Chrome
Firefox 
Internet Explorer
Android

×
Zavřít

Tipy a triky

Přečíst článek

Tradiční Vánoce v jednom stylu? Naše vlastní vánoční výrobky.

Vánoce mají být hlavně o klidu a příjemně stráveném čase s rodinou, proto je někdy dobré, nechat část práce s velkolepými přípravami na někom jiném. I letos pro Vás vymýšlíme a hlavně vlastnoručně vyrábíme tradiční kolekce vánočních dekorací jako jsou adventní věnce, vánoční truhlíky, věnce na dveře a další.

Přečíst článek

Nepodceňujte přípravu a sázejte cibuloviny na podzim

Příprava na jaro začíná už teď. Nastává totiž ideální čas na výsadbu sněženek, bledulí, krokusů, narcisů, tulipánů, modřenců, hyacintů – zkrátka všech jarních cibulovin. Neodkládejte ji: právě teď je výběr druhů a odrůd nejbohatší.

Přečíst článek

Předpěstování - příprava na jaro

Už jste zkoušeli vypěstovat vlastní zeleninu nebo okrasné rostliny? Poradíme Vám, jak na předpěstování rostlin. Vlastní rostlinky jsou pro každého velkou chloubou a důvodem k radosti. Vypěstování vlastní sadby přináší i další výhody, jako jsou úspora a možnost širšího výběru odrůd.

Přečíst článek

Královna vaší zahrady - Růže Kordes

Mezi nejkrásnější růže světa patří bezesporu růže KORDES. Šlechtitelská firma KORDES působí na trhu již více než 120 let. Díky mnohaletým zkušenostem, inovacím a pečlivosti se v této firmě zrodilo mnoho odrůd krásných růží, dnes jich je více než 500.

Přečíst článek

Najděte si svůj důvod pro bylinkovou zahrádku

Bylinky se čím dál více objevují v zahradách i domácnostech. I když se jedná o rostliny s historií, mnozí z nás k nim nalezli cestu až v posledních letech, kdy jejich obliba neuvěřitelně stoupá. Není se čemu divit. Bylinky jsou léčivé rostliny s širokým využitím. Jejich použití je snadné a mají příznivý vliv na naše zdraví.

Přečíst článek

Roubovaná zelenina, záruka výnosu

Znáte roubovanou zeleninu? Pokud ne, je nejvyšší čas se s ní seznámit. Roubovanou zeleninu můžete pěstovat v nádobách, ve volné půdě i ve sklenících a výsledek je zaručený.

Přečíst článek

Podzimní osázené truhlíky jsou tady!

Všimli jste si, jak jsou krásné barvy podzimu? Přesně tyto krásné barvy můžete mít na oknech, balkónech či terasách. S létem totiž sezóna truhlíků nekončí. Nabídka podzimních rostlin je širší, než se zdá.

Přečíst článek

Bylinky a jejich pěstování v truhlíku

Pro bylinky si nemusíte chodit jen do obchodu, každá správná hospodyňka a kuchařka by je měla mít doma – buď na zahradě, nebo třeba za oknem v květináči. Které bylinky to snesou nejlíp a které se proto vyplatí pěstovat i v bytě?

Přečíst článek

Jarní osázené truhlíky z Truhlíkova

Líbí se Vám Truhlíky plné nádherných květů a barev? Stačí jeden klik a mohou být Vaše. Nabízíme jedinečné řešení, jak získat originálně osázené truhlíky, které budou dělat parádu. Užijte si rozkvetlý balkon či terasu s našimi truhlíky. Ušetříme Vám práci, starosti a hlavně čas.

Přečíst článek

Ruční nářadí pro jarní péči o zahrádku

Budujete zahrádku? Pak jistě také doplňujete svou sadu nářadí a postupně zjišťujete, že vám ještě chybí to, čí ono. Pořiďte si sadu ručního nářadí, bez které to na zahradě prostě nejde.

Přečíst článek

Předpěstování zeleniny

Předpěstování zeleniny s sebou nese více starostí a práci navíc než výsev do volné půdy. Na druhou stranu si budeme moci dříve pochutnat na výpěstcích z vlastní zahrádky a to za trochu námahy stojí.

Přečíst článek

Cibuloviny a jejich sázení na jaře

Veselé barevné květy potěší oko, zaženou deprese a pomůžou dobít ztracenou energii. Zvlášť v zimě. A tak sotva jsme v bytech zametli stopy po Vánocích, už se obklopujeme rychlenými cibulovinami, abychom jaru vzkázali, jak moc se na něj těšíme.

poukaz

Výdejní místo

Truhlíkov s.r.o., Mělnická 424, Líbeznice, PSČ 250 65

Otevírací doba: Po-Ne: 8:00–18:00

Zobrazit kontakty
Štěpán Šmerda
majitel Truhlíkov.cz

Přihlášení

×

Zapomenuté heslo

×

V případě, že neznáte své heslo, zadejte prosím váš e-mail, který jste uvedli při registraci. Během několika okamžiků vám dorazí zpráva s pokyny pro obnovu hesla.

Registrace

×

Přihlašovací údaje

Dodací (Fakturační údaje)

×