Menu Menu
Košík: 0
+420 739 323 751    Po-Pá: 8:00–17:00  info@truhlikov.cz
0Nákupní košík
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Vážíme si vás i všech údajů, které nám svěříte. Řádně se o ně staráme podle zákona. Vaše osobní údaje nikomu neprodáváme ani je neposkytujeme třetím osobám s výjimkou přepravních společností, kterém vám doručují zásilku.

Pravidla ochrany osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost Truhlíkov s.r.o., která je provozovatelem eshopu Truhlikov.cz veškeré údaje, získané od zákazníků, užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Výjimku představují obchodní partneři, kteří doručují objednané zásilky. I těm jsou osobní údaje klientů Truhlikov.cz předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zásilky.

Truhlíkov s.r.o. s osobními údaji klientů Truhlikov.cz nakládá pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze. Takovouto žádost je možné odeslat na email info@truhlikov.cz

Proč používáme Cookies?

Cookies pomáhají k vašemu spokojenému nákupu našeho sortimentu, jednoduchému prohlížení webu a rychlejšímu vyhledání vašich oblíbených rostlin, truhlíků, květináčů, hnojiv, nářadí a dalšího sortimentu.

Prohlížeč si například zapamatuje vaše přihlašovací údaje a vy je při další návštěvě webu nemusíte znovu zadávat.

Rychleji se dostanete třeba k oblíbeným kytičkám na základě toho, co vás zaujalo při předchozí návštěvě na Truhlíkov.cz.

Nejdříve uvidíte to, co vás zajímá nejvíc, a v reklamě vám nabídneme speciální nabídky, které pro vás budou užitečné a nebudeme vás zbytečně oslovovat se sortimentem, který vás vůbec nezajímá.

Co jsou Cookies?

Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat jaký sortiment by vás mohl zajímat tím, že ukládají informace ve vašem prohlížeči. Nebojte se ale, že bychom vás nějak sledovali. Cookies nám neumožní vás identifikovat. Na jejich základě opravdu nevíme jak se jmenujete nebo kde bydlíte.

Cookies usnadní prohlížení webu

Právě proto, že nabídka našeho sortimentu je obrovská, ale potřeby našich klientů jsou leckdy specifické, chceme každému klientovi Truhlikov.cz maximálně usnadnit orientaci v nabídce našich několika tisíc produktů. A právě proto používáme cookies.

Zákaz cookies může omezit funkčnost webu

Přestože použití cookies má své nesporné výhody, samozřejmě vám dáváme možnost odmítnout jejich používání. Odmítnout lze snadno. Níže najdete prokliky s návodem na odmítnutí použití cookies u nejdůležitějších prohlížečů. Nicméně vás musíme v tuto chvíli upozornit, že odmítnutí použití cookies může v některých částech webu způsobit jeho nefunkčnost. Používáním webu bez zakázání používání cookies nám naopak dáváte souhlas s jejich využitím.

Chrome
Firefox 
Internet Explorer
Android

Získejte výhody a všechny informace jako náš registrovaný zákazník!
REGISTROVAT SE

Tipy a triky

Přečíst článek

Předjarní řez ovocných keřů a stromů

Cílem správného řezu ovocných dřevin je vytvarování pevné koruny s pravidelným a rovnoměrně rozloženým počtem větví. Správným řezem významným způsobem ovlivňujeme rovnováhu mezi růstem a plodností.

Přečíst článek

Nápadité krmení ptactva na zahradách

Zimní období je pro nás skvělou příležitostí, jak oplatit našemu zpěvnému ptactvu to, co pro nás a naše zahrady udělalo přes jaro a léto.

Přečíst článek

Předpěstování zeleniny

Předpěstování zeleniny s sebou nese více starostí a práci navíc než výsev do volné půdy. Na druhou stranu si budeme moci dříve pochutnat na výpěstcích z vlastní zahrádky a to za trochu námahy stojí.

Přečíst článek

Koziol německý design ve vaší kuchyni!

Objevte naše nové zboží v nabídce německé značky Koziol. Praktické a designově zajímavé doplňky do kuchyně z BPA free plastu skvěle vypadají a výborně slouží! Zjistěte více o produktech Koziol.

Přečíst článek

Předpěstování - příprava na jaro

Už jste zkoušeli vypěstovat vlastní zeleninu nebo okrasné rostliny? Poradíme Vám, jak na předpěstování rostlin. Vlastní rostlinky jsou pro každého velkou chloubou a důvodem k radosti. Vypěstování vlastní sadby přináší i další výhody, jako jsou úspora a možnost širšího výběru odrůd.

Přečíst článek

Nezavrhujte umělé květiny

Nádherné a pestré vazby z živých květin se zvláště v zimních měsících výrazně prodraží. A přitom adekvátní alternativu si může dopřát každý.

Truhlíkov.cz
poukaz

Výdejní místo

Truhlíkov s.r.o., Mělnická 424, Líbeznice, PSČ 250 65

Otevírací doba: Po-Ne: 8:00–18:00

Zobrazit kontakty
Štěpán Šmerda
majitel Truhlíkov.cz

Přihlášení

×

Zapomenuté heslo

×

V případě, že neznáte své heslo, zadejte prosím váš e-mail, který jste uvedli při registraci. Během několika okamžiků vám dorazí zpráva s pokyny pro obnovu hesla.

Registrace

×

Přihlašovací údaje

Dodací (Fakturační údaje)

Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro účely provádění pokročilých marketingových aktivit přesahujících náš oprávněný zájem. Váš souhlas je plně dobrovolný, platí na dobu určitou a můžete jej kdykoliv odvolat.

Podrobnější informace ke zpracování osobních údajů naleznete ZDE.

×